-->
Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Παίξτε μπάλα στα γήπεδά μας 9x9 και 5x5 (με τάπητα 5ης γενιάς). Πληροφορίες στο τηλ. 26510 81100 όλο το 24ωρο και καθημερινά στις εγκαταστάσεις της σχολής, τις απογευματινές ώρες. Τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων Δηλώστε συμμετοχή!
Barcelona FC Liverpool FC

Αρχική

Oct 25, 2018

Υπερηφάνεια και συγκίνηση


Η μεταγραφή του νεαρού Γιώργου Βρακά από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι μόλις στα 17 του χρόνια μπορεί να προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό ανά το πανελλήνιο στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ωστόσο βαρύνουσα σημασία έχει η άποψη ενός ανθρώπου που γνώρισε το νεαρό άσο στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Α.Ο. Γιάννινα, της οποίας προΐσταται.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κίτση, ο οποίος σε δήλωσή του στο passports.gr τόνισε τα εξής:

"Ο Γιώργος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και τα επόμενα χρόνια θα μιλά γι' αυτόν όλη η υφήλιος. Η μεταγραφή του στη Νάπολι είναι μόνο η αρχή μιας σπουδαίας καριέρας που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια.

Ως Α.Ο. Γιάννινα νιώθουμε υπερήφανοι και ταυτόχρονα συγκινημένοι που ο Γιώργος Βρακάς έκανε στην ακαδημία μας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία, να εκπληρώσει όλους τους στόχους του και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους διαπρέποντας στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα μεγάλων συλλόγων αλλά και της εθνικής ομάδας"